Maatwerk

Naast de ‘standaard’ producten in de webshop, levert Noest ook maatwerk voor bedrijven. Bijvoorbeeld (kleine) op maat gemaakt meubels, of grote oplages van een Noest product voorzien van logo of tekst. Al het maatwerk is verkrijgbaar in diverse soorten stadshout (afhankelijk van beschikbaarheid) en altijd voorzien van de informatie van de boom.

Dus zoek je een duurzaam én lokaal kerst- of relatiegeschenk? Laat je hieronder inspireren en neem contact op over de mogelijkheden.

Sleutelhangers

Jouw tekst of logo op een Noest sleutelhanger? Of liever een sleutelhanger in de vorm van je logo? Noest denkt graag mee om samen tot een ontwerp te komen dat past bij jullie organisatie of thema.

Sleutelhangers kunnen in grote oplages gemaakt worden. Een duurzaam en aantrekkelijk geschenk, dat ook met een kleiner budget gerealiseerd kan worden.

Flesopeners

Een stijlvol product voor in een kerst-/borrelpakket. Ook leuk om te combineren met een paar lekkere Utrechtse biertjes.

Er is voldoende ruimte voor een logo of tekst; de onderkant en zijkant bieden hiervoor extra ruimte.

Manchetknopen

Bij bijzondere gelegenheden past een bijzonder geschenk: manchetknopen van stadshout. Een eigen logo of tekst kan subtiel in het ontwerp opgenomen worden.

Daarnaast is het mogelijk (bij een grotere oplage) om een logo of tekst in het doosje te graveren.

Borrel- of snijplanken

Dé eyecatcher op tafel: een borrel- of snijplank waarin het prachtige stadshout volledig tot zijn recht komt. De plank biedt talloze mogelijkheden voor personalisatie, met bijvoorbeeld een persoonlijke tekst, afbeelding of logo. Een uniek cadeau voor een bruiloft, verhuizing of het vertrek van een collega. Of natuurlijk als luxe kerst- of relatiegeschenk, of duurzame serveerplank in jouw horeca gelegenheid.

De planken van stadshout zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en houtsoorten.

Eigen hout

Heb je zelf mooi hout dat vrijkomt bij een renovatie of boomkap? Steeds vaker maakt Noest ook relatiegeschenken van hout dat is aangeleverd door bedrijven/instanties zelf. Bijvoorbeeld vloerdelen, dakbeschot of vensterbanken afkomstig uit (monumentale) panden. Of een boom die in de tuin stond. Noest denkt graag over hoe dit hout een tweede (of derde!) leven kan krijgen als relatiegeschenk voor jullie organisatie.

Niet elk hout is geschikt voor elk product en bij vers gekapt hout is er een langere verwerkingstijd. Neem daarom altijd vooraf contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Overig maatwerk

Liever iets anders van stadshout? Er is nog veel meer mogelijk! Denk bijvoorbeeld aan displays, naamborden, uitnodigingen en kleine meubels.

Noest denkt graag mee om jouw idee te realiseren, dus bel of mail gerust over de mogelijkheden.

Noest levert producten aan o.a. de volgende bedrijven/instanties:

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!