Duurzame relatiegeschenken

Duurzame relatiegeschenken

Op zoek naar een lokaal, duurzaam en sociaal relatiegeschenk voor je werknemers? Onze houten borrelplanken, sleutelhangers of manchetknopen zijn het perfecte cadeau! Wij maken gepersonaliseerde houten cadeaus op maat, voorzien van persoonlijke gravering (logo of belettering). Bekijk hieronder de mogelijkheden voor duurzame relatiegeschenken op maat.

Sleutelhangers

Wij maken houten sleutelhangers met daarop jouw tekst of logo. Liever een sleutelhanger in de vorm van je logo? We denken graag met je mee!

Flesopeners

De vrijmibo is nóg completer met een gepersonaliseerde houten flesopener. Op elke flesopener graveren we het logo, belettering of drukwerk. Daar proosten we op!

Borrelplanken

Presenteer je kazen, spijzen of hapjes op een borrelplank met een verhaal. Op elke plank graveren we waar de boom stond, de leeftijd van het hout en het kapjaar. Borrel jij binnenkort met een houten borrelplank afkomstig uit het Wilhelminapark of van het Ledig Erf?

Op eigen houtje

Naast onze sleutelhangers, flesopeners en borrelplanken van Utrechts stadshout, kunnen we ook gepersonaliseerde relatiegeschenken maken van jouw eigen hout. Heb je zelf een creatief idee? Komt er bijvoorbeeld hout vrij na een renovatie zoals vloerdelen, dakbeschot of vensterbanken? Wij denken graag met je mee!

Noest werkt samen met:

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!