Houten borrelplank

Houten borrelplank

Speciaalbier drinken tijdens een zwoele zomeravond op het Ledig Erf? Dat klinkt elke Utrechter als muziek in de oren! Met onze houten borrelplanken neem je dit gevoel nu ook mee naar huis. Onze borrelplanken zijn namelijk gemaakt van écht Utrechts stadshout. Presenteer je kazen, spijzen of hapjes op een borrelplank met een verhaal. Op elke plank graveren we waar de boom stond, de leeftijd van het hout en het kapjaar. Borrel jij binnenkort met een houten borrelplank afkomstig uit het Wilhelminapark of van het Ledig Erf?

Houten borrelplank De Dom

Zoveel mensen, zoveel wensen. We maken onze stadshouten borrelplanken in drie standaard formaten:

Small | circa 28 x 14,5 x 2 cm
Medium| circa 35 x 20 x 2,5 cm
Large | circa 40 x 25 x 3,5 x 4 cm

En omdat er over smaak niet te twisten valt, kun je kiezen voor een plank met- of zonder bastzijde (de ruwe zijde van de boomstam waar eerst de schors zat).

Houten borrelplank Domtoren

Terug van weg geweest. Onze meest luxe borrelplank in de vorm van de Domtoren. Deze planken worden op verzoek gemaakt in kleine oplages. Stuk voor stuk van het mooiste Utrechtse stadshout.

Borrelplank Ledig Erf – Limited Edition

Hout met aroma’s van bock- en lentebier en een tannine van positieve energie en ouderwetse gezelligheid. Van een boom met een rijk verleden die menig Sinterklaas intocht heeft mogen aanschouwen. Deze iep stond op het Ledig Erf in Utrecht en is nu klaar voor een knus tweede leven op een nieuw adres.

Wil jij borrelen met een houten borrelplank afkomstig van het Ledig Erf? Wees er snel bij. We hebben nog maar een paar planken en het hout is helaas op…

Persoonlijke gravering

Wil je jouw borrelplank nog bijzonderder maken met een persoonlijke boodschap? In overleg kunnen we er een logo of tekst op graveren. De kosten hiervoor bedragen €15,-. Neem contact met ons op om je wensen te bespreken.

Graveren op hout

Met onze geavanceerde laser/graveermachine kunnen we zelfs de kleinste letters of figuren haarscherp op hout graveren. Een belangrijke natuurlijke eigenschap van (stads)hout is echter dat het altijd blijft ‘werken’. Op termijn kunnen licht en vocht daarom het contrast van de gravering beïnvloeden. Uiteraard houden we daar rekening mee bij de instellingen van de machine in combinatie met de houtsoort.

Graveren voor bedrijven

In overleg graveren we ook andere houten producten. Denk bijvoorbeeld aan je bedrijfsnaam of logo op houten meubelonderdelen of relatiegeschenken. Hiervoor geldt een starttarief van €65 ex btw. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!