Relatiegeschenken op maat

Op zoek naar een lokaal, duurzaam en sociaal geschenk voor je medewerkers en/of relaties? Wij maken stadshouten cadeaus op maat, in iedere gewenste vorm en voorzien van persoonlijke gravering (logo of belettering). Laat je inspireren door de voorbeelden hieronder en neem contact op om de mogelijkheden voor jouw bedrijf te bespreken.

Merchandise voor Kasteel de Haar

Kasteel de Haar is het grootste en meest luxueuze kasteel van Nederland. Het middeleeuwse kasteel kenmerkt zich door de rijke en extravagante geschiedenis en de vele bijzondere verhalen die achter de kasteelmuren schuil gaan. Voor de museumwinkel van Kasteel de Haar ontwikkelde Noest een productenlijn waarin de belangrijkste elementen van het kasteel terugkomen.

wil ik ook

Koelkastmagneten voor Uitgeverij De Fontein

Uitgeverij De Fontein is een one-stop-shop met boeken voor iedereen. Van prentenboek tot thriller. In nauwe samenwerking met de communicatie-afdeling werd een origineel eindejaarsbedankje met begeleidende kaart ontwikkeld voor alle medewerkers.

wil ik ook

Kersthangers voor Castellum Hoge Woerd

Op de plek waar zo’n 2000 jaar geleden een Romeins fort stond, is Castellum Hoge Woerd gebouwd. Een opvallende, eigentijdse herbouw met dezelfde omtrek en hoogte van de wallen als het origineel. Op basis van de kenmerkende vormen van het Castellum ontwikkelde Noest een duurzaam, houten kerstornament voor in de boom van werknemers en relaties.

wil ik ook