Op eigen houtje

Komt er hout vrij na een renovatie zoals vloerdelen, dakbeschot of vensterbanken? Naast stadshout van Utrechtse bomen, maakt Noest ook producten van jouw eigen hout. Zo maken we gepersonaliseerde relatiegeschenken of merchandise als sleutelhangers, flesopeners en borrelplanken. Heb je zelf een createf idee? We denken graag met je mee!

TivoliVredenburg hout van Utrecht

Plankenkoorts? Van het oude podiumhout van de grote zaal van TivoliVredenburg maakten we sleutelhangers, koelkastmagneten, kersthangers en flesopeners. Je biertje openen met het hout waar legendes zoals David Bowie en The Rolling Stones ooit op stonden? Dat is pas onweerstaanbaar hout!

wil ik ook

Slachtstraat Filmtheater hout van Utrecht

Van de oude houten raamkozijnen van voormalig filmtheater ‘t Hoogt maakten we nostalgische kerstballen. Deze hangen tijdens de feestdagen in de kerstboom van het nieuwe Slachtstraat Filmtheater.

wil ik ook

Ooglijdersgasthuis hout van Utrecht

Van de oude grenen vloerdelen van het monumentale Ooglijdersgasthuis in Utrecht maakten we karakteristieke flesopeners en sleutelhangers. Bijzonder aan dit hout is dat het stamt uit 1892!

wil ik ook