Gepersonaliseerde relatiegeschenken

Wil jij je relaties verrassen met een origineel Utrechts cadeau? We kunnen bijna al onze stadshouten producten graveren met jouw logo of belettering.  Laat je inspireren door de voorbeelden hieronder en neem contact op om de mogelijkheden voor jouw bedrijf te bespreken.

Gepersonaliseerde borrelplanken voor Molenbeek Makelaars

Molenbeek Makelaars is met een brede historie van ruim 65 jaar een toonaangevende bedrijfs- en woningmakelaar in Utrecht en omstreken. Vanuit de zogenoemde triple-p-benadering (profit, people, planet) worden klanten na een transactie verblijd met een stadhouten borrelplank. Op de voorzijde wordt de skyline van Utrecht gegraveerd en op de achterzijde, boven de gegevens van de boom, het logo.

borrelplanken

Gepersonaliseerde sleutelhangers voor Utrecht Marketing

In 2022 was het 900 jaar geleden dat Utrecht haar stadsrechten kreeg. Dat werd groots gevierd met een uitgebreid en feestelijk programma. Voor, door en met zoveel mogelijk Utrechters, gehost door Utrecht Marketing. Speciaal voor deze gelegenheid, heeft ook nijntje haar feestkleding aangetrokken!

sleutelhangers

Gepersonaliseerde bouwpakketten voor Gemeente Utrecht

Tijdens de Expo Real in München liet Gemeente Utrecht samen met enkele andere Nederlandse steden zien hoe duurzaamheid en sociale cohesie hoog op hun prioriteitenlijstje staan. Voor tijdens het diner werd ons Skyline bouwpakket omgetoverd tot typisch Utrechtse naambordjes.

bouwpakketten