Blog

Wie zaait in de lente... oogst waardering met kerst

Wie zaait in de lente... oogst waardering met k...

Waarom lente dé tijd is om werk te maken van je eindejaarsgeschenken  
Het voorjaar is in volle gang. Bloesem aan de bomen, vergaderingen in het zonlicht, lunchen op het terras…...

Wie zaait in de lente... oogst waardering met k...

Waarom lente dé tijd is om werk te maken van je eindejaarsgeschenken  
Het voorjaar is in volle gang. Bloesem aan de bomen, vergaderingen in het zonlicht, lunchen op het terras…...

Lokaal, duurzaam én op maat: Noest Hout in de winkels van het Centraal Museum Utrecht

Lokaal, duurzaam én op maat: Noest Hout in de w...

In de museumwinkels van het Centraal Museum – waar ook het nijntje museum is gehuisvest – en het Rietveld Schröderhuis, draait alles om betekenisvolle producten. Van boeken tot geschenken met...

Lokaal, duurzaam én op maat: Noest Hout in de w...

In de museumwinkels van het Centraal Museum – waar ook het nijntje museum is gehuisvest – en het Rietveld Schröderhuis, draait alles om betekenisvolle producten. Van boeken tot geschenken met...

Van resthout naar waardevol product

Van resthout naar waardevol product

De kracht van de samenwerking tussen Waterwood en Noest Hout Duurzaam ondernemen is geen trend meer, maar noodzaak. Bedrijven die vooroplopen, laten zien dat circulair denken goed is voor de...

Van resthout naar waardevol product

De kracht van de samenwerking tussen Waterwood en Noest Hout Duurzaam ondernemen is geen trend meer, maar noodzaak. Bedrijven die vooroplopen, laten zien dat circulair denken goed is voor de...

Duurzaamheid in de horeca: trends en de bijdrage van Noest Hout

Duurzaamheid in de horeca: trends en de bijdrag...

Duurzaamheid is niet langer een trend, maar een must in de horeca. Gasten verwachten dat restaurants, bars en cafés bewuste keuzes maken op het gebied van milieu en circulariteit. Van...

Duurzaamheid in de horeca: trends en de bijdrag...

Duurzaamheid is niet langer een trend, maar een must in de horeca. Gasten verwachten dat restaurants, bars en cafés bewuste keuzes maken op het gebied van milieu en circulariteit. Van...

Passie voor duurzame en lokale impact

Passie voor duurzame en lokale impact

In 2021 nam ik Noest Hout over van mijn neef. Dat was niet alleen een zakelijke keuze, maar een kans om het verschil te maken. Een natuurlijke stap om bij...

Passie voor duurzame en lokale impact

In 2021 nam ik Noest Hout over van mijn neef. Dat was niet alleen een zakelijke keuze, maar een kans om het verschil te maken. Een natuurlijke stap om bij...

Utrecht volgens Robin van Rossum

Utrecht volgens Robin van Rossum

Interview DUIC 25 mei 2024 ‘Van de oude archiefkasten van Tivoli maak ik borrelplanken’ Van nijntje- en Dom-sleutelhangers tot borrelplanken en bieropeners, allemaal gemaakt van Utrechts stadshout. Noest geeft gekapte...

Utrecht volgens Robin van Rossum

Interview DUIC 25 mei 2024 ‘Van de oude archiefkasten van Tivoli maak ik borrelplanken’ Van nijntje- en Dom-sleutelhangers tot borrelplanken en bieropeners, allemaal gemaakt van Utrechts stadshout. Noest geeft gekapte...